• Dugo polje 38,
    11226 Beograd
  • +381 (11) 3908-178
    +381 (11) 3908-224
  • office@ilgrad.rs
    maloprodaja@ilgrad.rs

NOVOSTI


Saznajte koje su poslednje primene Ilgrad sistema u praksi

28 jun
2018

“ILGRAD” materijali korišćeni u izgradnji kompleksa A-BLOK


Na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada u Novom Beogradu privodi se kraju završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa od 7 objekata, od čega je 6 stambenih i jedan objekat poslovne namene. Radovi su započeti 2014 godine, a nakon kompletne izgradnje, krajem 2018. godine, ovaj moderan kompleks će se prostirati n 140 hiljada bruto kvadrata.

Insistirajući na globalnim trendovima, da se u okviru stambenog kompleksa nalaze svi drugi prateći poslovni i komersijalni objekti, “sve na jednom mestu”, i uvažavajući konstantno pomeranje granice ka boljem kvalitetu života, u kompleksu su zastupljeni ekološki materijali, savremeni i kvalitetni sistem gradnje, kao i prateće komercijalne delatnosti u skladu sa potrebama modernog načina života. A blok je omogućio da se postave novi standardi u izgradnji stambenih i poslovnih objekata na beogradskom tržištu.

Svi radovi na izgradnji kompleksa A Blok povereni su istaknutoj građevinskoj firmi EXING B&P koja je pokazala visoku stručnost i profesionalizam u izgradnji najvećih projetata u Beogradu i Srbiji, a upravo EXING B&P je prepoznao u preduzeću ILGRAD pouzdanog partnera koji mu je omogućio da svojim proizvodima ispuni postavljene standarde u pogledu kvalitete izvedenih radova. Od početka izgradnje, u ovaj stambeno poslovni kompleks ugrađeni su naši visokokvalitetni sertifikovani materijali: lepkovi za termoizolaciju, keramiku i fasadne listele. Ponosni smo što doprinosimo da se ovaj kompleks izgradi u skladu sa novim standardima čime doprinosimo boljem kvalitetu stanovanja.

  • < Prethodna
  • Sledeca >