Proizvodi

acryl-kunstharzputz

Acryl Kunstharzputz

Akrilni fasadni malter zaribane (R) i zaglađene strukture (K).

NAMENA
Pastozni malter na bazi akrila namenjen za zaštitu i dekorisanje spoljašnjih I unutrašnjih zidnih površina, a nanosi se na podlogu od lepka kod ETICS termoizolacionih sistema, maltera ili drugih sličnih materijala.

PRIPREMA PODLOGE
Površina na koju se nanosi Akrilni malter mora biti čvrsta, ravna i suva, očišćena od prašine i ne sme da sadrži masnoće. Tako pripremljenu površinu potrebno je premazati strukturnom akrilnom podlogom nakon čega se nanosi akrilni malter.

UPUTSTVO ZA RAD
Sadržaj kante dobro izmešati pomoću električnog miksera. Malter nanositi nerđajućom čeličnom gletericom u debljini najkrupnijeg zrna dok je masa vlažna i obradiva, a nakon kraćeg sušenja zaribati kružno, vertikalno ili horizontalno gletericom od plastike ili stiropora do željene ujednačene strukture.
Upozorenje! Radovi moraju da se izvode na temperaturi vazduha, podloge i materijala od +5 do +25’ C. Izbegavati rad po kišovitom vremenu i rad pri direktnom uticaju sunca ili jakog vetra zbog brzog sušenja.

ROK TRAJANJA
12 meseci od datuma proizvodnje. Čuvati u originalnoj, zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, zaštićeno od jakog sunca i mraza.

TEHNIČKI PODACI
Zaglađena struktura (K):
Granulacija: 1,5 mm Potrošnja: približno 2,0 – 2,5 kg/m²
Granulacija: 2,0 mm Potrošnja: približno 3,0 – 3,5 kg/m²
Zaribana struktura (R):
Granulacija: 1,5 mm Potrošnja: približno 2,0 kg/m²
Granulacija: 2,0 mm Potrošnja: približno 2,5 – 3,0 kg/m²
Vreme sušenja za obradu: 15 min.

PAKOVANJE
plastične kante od 25 kg

Izjava o performansama