“ILGRAD” materijali korišćeni u izgradnji kompleksa A-BLOK

2017_07_28_00

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada u Novom Beogradu privodi se kraju završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa  od 7 objekata, od čega je 6 stambenih i jedan objekat poslovne namene.  Radovi su započeti 2014. godine, a nakon kompletne izgradnje, krajem 2018. godine, ovaj moderan kompleks će se prostirati na 140 hiljada bruto kvadrata.

Insistirajući na globalnim trendovima, da se u okviru stambenog kompleksa nalaze svi drugi prateći poslovni I komercijalni objekti,  „sve na jednom mestu“,  i uvažavajući konstantno pomeranje granice ka boljem kvalitetu života, u kompleksu su zastupljeni ekološki materijali, savremeni i kvalitetni sistemi gradnje, kao i prateće komercijalne delatnosti u skladu sa potrebama modernog načina života. A Blok je omogućio da se postave novi standardi u izgradnji stambenih i poslovnih objekata na beogradskom tržištu.

Svi radovi na izgradnji kompleksa A Blok povereni su istaknutoj građevinskoj firmi EXING B&P  koja je pokazala visoku stručnost i profesionalizam u izgradnji najvećih projekata u Beogradu i Srbiji, a upravo EXING B&P je prepoznao u preduzeću ILGRAD pouzdanog partnera koji mu je omogućio da svojim proizvodima ispuni postavljene standarde u pogledu kvalitete izvedenih radova. Od početka izgradnje, u ovaj stambeno poslovni kompleks ugrađeni su naši visokokvalitetni  sertifikovani materijali: lepkovi za termoizolaciju, keramiku i fasadne listele.  Ponosni smo što doprinosimo da se ovaj kompleks izgradi u skladu sa novim standardima čime doprinosimo boljem kvalitetu stanovanja.